Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Μια αρμονική συνύπαρξη...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος  ο στρατός εγκαταστάθηκε στο σχολείο μας στα πλαίσια της άσκησης Παρμενίων, που γίνεται στις αρχές του Οκτώβρη. 
Η έλευση τους έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά από τους μικρούς μαθητές αφού αυτή συνοδεύεται με προσφορά καθημερινού προγεύματος, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και με διαλέξεις από ειδικό επιστημονικό προσωπικό για θέματα που άπτονται άμεσα των ενδιαφερόντων τους όπως τα ζώα και πως να τα φροντίζουμε, η στοματική υγιεινή και άλλα.
Πριν την αποχώρησή τους διοργανώθηκε μια μικρή τελετή αποχαιρετισμού, στην οποία οι μαθητές χάρισαν κατασκευές και χειροτεχνήματά τους προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για την αρμονική συνύπαρξη καθώς και για την προσφορά τους. Ο στρατός από την πλευρά του δώρισε στο σχολείο αναμνηστικές πλακέτες και δώρα. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Μεραρχίας Υποστηρίξεως Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Διοικητής της ΙV Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως Ξάνθης Ταξίαρχος Φώτης Γκίκας, καθώς και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ροδόπης κος Μαρίνος Κωνσταντινίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου